[IN ENGLISH] flag
Toleap Consulting AB
Välkommen!
Andreas Kuoppa, Jan Kuoppa och Per Tägtström startade företaget i september 2016. Toleap Consulting erbjuder unika tekniska och komersiella tjänster, utvecklar moderna plattformar för lärande och genomför skräddarsydda utbildningar.
→ Om Toleap Consulting AB
Jan
Jan Kuoppa
Jan har ca 40 års erfarenhet från undervisning, konstruktion, beräkning, CAD, FEM, produktion, forskning/utveckling, ledarskap och utbildning. Jans specialitet utöver konstruktionskunnandet är att skapa och leda teknik- och säljutbildningar med deltagare från hela världen.
→ Jan
Andreas
Andreas Kuoppa
Andreas är vår IT-specialist. Han har arbetat med projektadministration tidigare och studerar nu datavetenskap och informatik, d.v.s. den tid som han inte arbetar med Toleap.
→ Andreas
Roger
Roger Lidgren
Roger är vår representant i USA. En välkänd yrkesman inom stål- och bilindustrin. Specialist på produktion och affärsutveckling.
→ Roger
Jan-Olof
Jan-Olof Sperle
Jan-Olof har lång erfarenhet som utvecklingsdirektör med ansvar för utveckling av produkter, strategier och affärer. Han är internationellt erkänd som en framstående teknisk expert, professor och forskare. Jan-Olofs fokusområden inom Toleap Consulting AB är utmattningsfrågor och utmattningsdimensionering med vårt eget program FATcomp.

→ Jan-Olof
Karl-Erik
Karl-Erik Olsson
Karl-Erik är vår representant både för APAC och EMEA. Han kommer att öppna fler marknader för oss. Karl-Erik är en internationellt erkänd marknadsutvecklare , försäljare och affärsman.
→ Karl-Erik
Roger
Juan Carlos Rivera
Juan Carlos är vår representant i Mexiko. Han har över 20 års erfarenhet av att arbeta för olika globala företag och har ett stort nätverk inom bil-, stål, flyg- och elektro industrin.
→ Juan Carlos
Lennart
Lennart Ringsjö
Lennart har arbetat i olika positioner och områden inom världsledande företag. Han är resultatdriven med fokus på ledarskap och arbetar med förändringsledning, förbättringsprocesser och organisationsutveckling.
→ Lennart
Börje
Börje Sundell
Börje är en händig praktisk orienterad ingenjör med djup teoretisk kunnande, dessutom mycket kund- och affärsorienterad. Han är alltid redo att hjälpa kunder med de bästa tillgängliga tjänsterna .
→ Börje